pirmdiena, 2012. gada 7. maijs

MAZĀS RODAS PIRMAIS JCAC Talsos

05.05.2012


05.05.2012 Talsu kinoloģiskā kluba rīkotajā izstādē piedalījās mazā māsa RODA.
HE HE HE
Kā nu savādāk,,, kā vienmēr, bija arī viens RODAS izgājiens.....15 minūtes pirms mūsu starta, vēl abas izgājām aplīti pa āru, jo, ja nu suņukam sagribās uz tualeti, tad varētu būt lielāks saspringums iekštelpās.... Jā.... viss sanāca, bet kad, mazu mirklīti, pagriezu RODAI muguru, lai ar zilo maisiņu savāktu to kas savācams, RODA aiz lielas laimes, ieraudzījusi, ka pavada tāda garāka un brīva, izvārtījās dzeltenās volejbola smiltiņās, kas atradās turpat blakus!
Liela bija viņas neizpratne, ko varēja saprast pēc sejas izteiksmes, kad izdzirdēja manu izmisīgo jautājumu, : ko TU izdarīji???????????????? Viņa nevainīgi uz mani paskatījās... baltais purniņš bija aplipis ar dzeltenām, mitrām smiltīm,,, lieki teikt, ka viss melnais kažoks arī bija pilns ar tām.!
Apkārtējiem liela jautrība,,,,, suns laimīgs..... saimniece jocīgās sajūtās,,, bet neko,,,izķemmējāmies, ar dvielīti noslaucījām balto purniņu un devāmies iekšā!!!!

Šī bija mūsu pirmā izstāde junioru klasē un pirmais JCAC godam nopelnīts! 
Eksperts: Vlado Piskay (Slovākija)

Rodas vērtējums: JCAC; PP; I novērtējums (teicami), I vieta junioru meitenēs, II labākā kuce.
Pirmā, otrā, trešā vieta
Lūk arī bilde , kopā ar ekspertu!

PRIECĀJAMIES par pirmo izstādi Junioru klasē!

Nākamā dienā, 06.05.2012 sabijām arī Ventspils dzīvnieku audzētāju biedrības rīkotajā izstādē, kura notika Saldū. Diemžēl nebija kas fotogrāfē, jo uz izstādi devāmies divatā ar RODU, bet sava odziņa bija arī šai izstādei.
Ieejot ringā,vienā vietā RODA leca pāri kā šķērslim, lai gan nekādi šķēršļi ringā nebija izlikti. Tad sāku pētīt to vietu un sapratu iemeslu. Kāds iepriekšējais suņuks, no iztraukuma bija nokārtojis savas dabiskās vajadzības uz ringa paklāja. Ringa darbinieki visu bija satīrījuši, taču pleķītis bija palicis... Tad nu ekspertam un apkārtējiem bija liela jautrība. Mums pat palūdza apskriet trīs aplīšus un ne reizi tur - atpakaļ, lai redzētu kā Roda izvairās no šī pleķa! Augsti kājas cilādama, ar līkumu.....sarauktu purniņu, ka nepārptrotami bija redzama viņas attieksme pret pleķi!  Bet protams,,, suņa deguns saka visu tā kā ir..., nevis kā mums liekas! Nu smalka dāma, tā teica eksperts!
Eksperts: Andraš Polgar (Čehija) 
Rodas vērtējums: I novērtējums (teicami), II vieta junioru meitenēs

Mīļš paldies , godpilnās II vietas ieguvējas LOTES saimniecei, ZANDAI LŪSEI un Talsu kolēģei  (arī Bernes ganu suņu dāmas saimniecei) KRISTĪNEI OSIPOVAI par Talsu izstādes bildēm!

1 komentārs:

Dana un Rasta teica...

Meitenes, vienkārši fantastiska bilde!!! Un abas tik lepnas!!! Apsveicam vēlreiz!!! :)